Solutii Risc

Asigura-te ca esti sanatos!

Risk knowledge

Ofertele Signal Iduna de asigurari de sanatate, sunt calculate folosind metode profesioniste de interpretare a factorilor de morbiditate din statisticile noastre. Asigurarile de sanatate reprezinta peste 95% din portofoliul Signal Iduna.

Tarifarea, atat cea destinata clientilor nostri persoane juridice, cat si cea folosita pentru partenerii asiguratori, are la baza date statistice din sistemul public de sanatate din Romania, precum si experienta furnizata de propriul nostru portofoliu de asigurati.

Practic, modelul original de tarifare, construit pe frecventa accesarii serviciilor medicale in Romania, este imbunatatit permanent prin raportarea lui la datele de portofoliu si la modelele dezvoltate in cadrul Grupului Signal Iduna si al partenerilor folositi de Signal Iduna pentru reasigurare.

In plus, sistemul informatic in care stocam preturile clinicilor partenere, precum si accesarile fiecarei clinici, ne permite sa rulam rapoarte de incidenta si severitate, pe diferite criterii, inclusiv criterii demografice si geografice. Astfel, putem include in modelul de tarifare diferentieri pe aceste criterii, iar ofertele generate sunt adaptate profilului clientilor si partenerilor nostri.

Experienta acumulata pe piata din Romania, dar si accesul la sisteme performante de analiza, ne permit sa gestionam cu profesionalism si transparenta relatiile cu asiguratorii care apeleaza la solutiile de reasigurare Signal Iduna.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.