Sediu Signal Iduna Dortmund

Sediul Signal Iduna Dortmund

Sediu Signal Iduna Hamburg

Sediul Signal Iduna Hamburg

Grupul Signal Iduna

GRUPUL SIGNAL IDUNA s-a format in 1999, prin reunirea a doua companii - Signal si Iduna Nova, ambele cu experienta de peste 100 de ani in domeniul asigurarilor de sanatate.

Iduna Nova a fost infiintata in 1906, la Hamburg, ca fond de asigurare pentru sanatate si in caz de deces.

Signal s-a dezvoltat in 1907, la Dortmund, la initiativa mestesugarilor, care au creat un fond pentru ajutorarea bolnavilor.

Timp de un secol, cele doua companii originare care au format grupul SIGNAL IDUNA au fost parteneri de incredere pentru intreprinderile mici si mijlocii, asociatiile mestesugaresti si de comert din Germania.

Signal Iduna s-a dezvoltat ca un asigurator integrat pentru orice segment de populatie, pastrandu-si apropierea fata de asociatiile mestesugaresti si de comert si de intreprinderile mici si mijlocii.

In prezent, grupul Signal Iduna desfasoara operatiuni in Ungaria, Polonia si Romania. Este, de asemenea, prezent si in Elvetia cu divizia sa de reasigurari.

Activitatile principale ale grupului SIGNAL IDUNA sunt:

Site-uri partenere:

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.