Companie de asigurari

Companie de asigurari cu experienta de peste 100 de ani in domeniul asigurarilor de sanatate

Grupul Signal Iduna | Asigurari de sanatate, viata si accident

Grupul SIGNAL IDUNA s-a format in 1999, prin reunirea a doua companii - Signal si Iduna Nova, ambele cu experienta de peste 100 de ani in domeniul asigurarilor de sanatate. In prezent, grupul Signal Iduna desfasoara operatiuni in Ungaria, Polonia si Romania. Este, de asemenea, prezent si in Elvetia cu divizia sa de reasigurari.

Stadionul de fotbal Signal Iduna Park din Germania

SIGNAL IDUNA Park este cel mai mare stadion de fotbal din Germania si al saselea din Europa, cu o capacitate totala de 80.552 de locuri, dintre care 25.000 de locuri in picioare. SIGNAL IDUNA Park este un stadion al carui nume a fost stabilit in mod oficial in urma unui acord de sponsorizare pentru perioada decembrie 2005 – 2021, Grupul Signal Iduna primind astfel drepturile de stabilire a denumirii stadionului.

Cariere Signal Iduna | Asigurari de sanatate, viata si accident

Succesul e mai aproape decat crezi! Daca ai experienta profesionala necesara sau esti doar la inceputul carierei, dar iti doresti oportunitati de dezvoltare profesionala intr-un mediu financiar dinamic, te asteptam sa te alaturi echipei Signal Iduna!

Stiri

Pentru a afla cele mai recente informatii referitoare la activitatea companiei sau produsele noastre, va rugam sa accesati comunicatele de presa de mai jos.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.