Cariere  Signal Iduna

Descopera cariera ta la Signal Iduna!

Cariere

Signal Iduna inseamna oameni si consideram ca angajatii nostri sunt cea mai valoroasa resursa. Succesul companiei noastre se datoreaza in cea mai mare parte implicarii si dedicarii de care dau dovada angajatii.

Signal Iduna respecta si promoveaza competenta, performanta si educatia. Apreciem competitivitatea si integritatea oamenilor nostri, investim in dezvoltarea lor si suntem alaturi de ei in ceea ce realizeaza zi de zi.

Succesul e mai aproape decat crezi!

Vino sa faci parte dintr-o echipa de experti in asigurari private de sanatate, care ofera clientilor nu doar produse de asigurare, ci solutii reale pentru fiecare etapa a vietii lor.

Daca ai experienta profesionala necesara sau esti doar la inceputul carierei, dar iti doresti oportunitati de dezvoltare profesionala intr-un mediu financiar dinamic, te asteptam sa te alaturi echipei Signal Iduna!

Un consultant de resurse umane Signal Iduna te va contacta in masura in care CV-ul tau corespunde posturilor vacante din cadrul companiei.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.