Broker asigurari

Descopera avantajele de a fi partener Signal Iduna!

Broker Asigurari

Signal Iduna are o indelungata traditie de colaborare cu brokerii de asigurari, acestia fiind deosebit de importanti in eficientizarea sistemului de distributie al produselor de asigurare.

Obiectivul nostru este sa furnizam solutii integrate de asigurari, dezvoltate pe baza unei experiente de peste 100 de ani, astfel incat sa va puteti consolida pozitia de experti si sa atingeti performanta de top care va face de neinlocuit pentru clientii dumneavoastra.

Dorim sa dezvoltam reteaua noastra de brokeri de asigurari si ne concentram constant asupra furnizarii celor mai competitive si profesioniste servicii cu valoare adaugata.

Va invitam sa ne contactati pentru a afla detalii suplimentare.

In relatia cu brokerii avem in vedere urmatorii parametri:

Apreciem fiecare partener cu care colaboram, de aceea fiecare broker de asigurare beneficiaza de sustinere si suport incepand de la momentul initial al ofertei, pana la momentul incheierii unui contract de asigurare si administrarea contului pe toata durata lui. Transferul de know-how, integrarea facila a asigurarilor in portofoliu, workshop-urile, si implicarea pentru implementarea produselor la clienti sunt doar cateva din serviciile pe care le oferim partenerilor nostri. Toate acestea sustin un model de business bazat pe calitate, incredere si respect reciproc.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.