Asiguratori

Descopera avantajele de a fi partener Signal Iduna!

Asiguratori

Experienta de peste 100 de ani in domeniul asigurarilor de sanatate ne recomanda pentru stabilirea unor parteneriate de durata cu alti asiguratori. Suntem mereu aproape de partenerii nostri si le oferim consultanta, produse si expertiza noastra in domeniu, pentru a indeplini cerintele celor mai exigenti clienti.

Va invitam sa ne contactati pentru a afla detalii suplimentare.

Signal Iduna ofera solutii de reasigurare, analiza si servicii de consultanta in ceea ce priveste subscrierea riscului in baza resurselor specializate pentru gestionarea optima a asigurarilor de sanatate. Modelul de business este intr-un proces continuu de eficientizare si poate pune la dispozitie solutii adaptate in functie de piata targetata. Sustinem prin resursele noastre succesul partenerilor si siguranta in piata de desfacere. Suntem constant pregatiti pentru dezvoltari ulterioare si transformarea cunostintelor si experientei in solutii si idei de dezvoltare pentru viitor.

Dezvoltare sustinuta: Prin analiza detaliata si examinare cu atentie a situatiei financiare, revizuirea modelelor actuariale si impactul asupra pietei, Signal Iduna ofera cunostinte de valoare in aria asigurarilor de sanatate.

Transfer de risc: Sprijinim dezvoltarea pietei de asigurari prin colaborarea cu alti asiguratori si oferim sprijin pentru transferul sau partajarea riscului de asigurare.

Rezultate stabile: prin oferirea de siguranta odata cu partajarea riscului, cresterea capacitatii disponibile de asigurare, furnizarea de expertiza in arii specializate de analiza a riscurilor si reducerea expunerii la risc prin preluarea de catre reasigurator.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.