Asigurari

Descopera solutia potrivita de asigurare pentru compania ta!

Asigurari de sanatate

Asigurarea de sanatate te ajuta sa te protejezi de costurile ridicate cu serviciile medicale atunci cand intervin probleme de sanatate. Polita de asigurare este incheiata de angajator, avand ca beneficiari angajatii sai. Aceasta reprezinta un acord prin care asiguratorul acopera cheltuielile de ingrijire medicala cand acestea sunt necesare pentru asigurat, conform planului de asigurare.

Asigurari de viata

Asigurarea de viata este un contract intre Asigurator si Asigurat prin care, in cazul producerii evenimentului asigurat, primul plateste o suma de bani asiguratului sau unui beneficiar in cazul decesului persoanei asigurate, in schimbul unei prime de asigurare. In functie de contractul de asigurare, beneficiarul este desemnat la incheierea contractului de asigurare.

Asigurari de accident

Asigurarea de accident este o polita de asigurare prin care, in urma unui accident suferit de asigurat, ii este platita asiguratului sau unui beneficiar (in cazul decesului asiguratului) o suma de bani. Pentru a beneficia de suma asigurata este platita o prima de asigurare, iar evenimentul asigurat trebuie sa fie cuprins in contractul asigurarii de accident. Se poate spune despre asigurarea de accident ca este o forma limitata a asigurarii de viata si in unele cazuri mai putin costisitoare.

Beneficii angajati ­- Asigurari de sanatate Signal Iduna

Beneficiile de sanatate reprezinta o componenta esentiala in pachetul de compensare oferit de angajatori. Prioritare pentru acestia, sunt modalitatile in care pot sustine obiectivele de business, dar si modul in care pot intampina nevoile unor grupuri cu prioritati si asteptari diferite, in contextul constrangerilor bugetare existente in cadrul companiilor.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.