Asigurari de viata

Descopera echilibrul optim intre protectie si investitie!

Asigurari de viata

Asigurarea de viata va aduce echilibrul optim intre protectie si investitie si poate beneficia de personalizare totala. Asigurarea de viata este bazata pe o varietate larga de optiuni, inclusiv asigurare de viata pentru persoane cheie si este menita sa compenseze impactul financiar al pierderii acestora.

Acoperirile de baza ale asigurarii de viata sunt:

Riscurile ce pot fi atasate la asigurarea de viata sunt:

Cum functioneaza asigurarea de viata si care este utilitatea ei

Asigurarea de viata are rolul de a proteja angajatii de riscul financiar in cazul producerii evenimentului acoperit de asigurare. In functie de planul de asigurare, acesta poate fi decesul persoanei asigurate sau orice alt eveniment inclus in contractul asigurarii de viata. La nivel de grup, asigurarea de viata poate cuprinde toti angajatii unei companii sau doar o parte din acestia, in functie de criteriile stabilite de companie.

Asigurarea de viata este o masura de protectie financiara pentru familie. Inainte de incheierea unui contract de asigurare de viata, trebuie luate in calcul considerente de tipul: cine va suporta cheltuielile de repatriere, inmormantare, sustinere financiara pentru familie, facturi medicale, in functie de acoperirile cuprinse in contractul asigurarii. Angajatorul are posibilitatea sa ofere angajatilor ca beneficiu extra-salarial asigurarea de viata pentru protectia financiara a membrilor familiei angajatilor sai. Cand ai asigurare de viata prin intermediul companiei pentru care lucrezi este bine sa stii in ce masura contractul de asigurare poate fi reevaluat in functie de evenimente majore precum: casatorie, divort, aparitia unui copil sau altele. In felul acesta vei putea adapta acoperirile asigurarii in functie de nevoile tale.

Exista mai multe tipuri de asigurari de viata cu diverse acoperiri. Este important sa te informezi si sa descoperi toate avantajele unei asigurari de viata inainte sa inchei un contract de asigurare, astfel incat sa ai siguranta ca iti cunosti toate beneficiile atat tu cat si beneficiarul sau beneficiarii asigurarii.

Cele mai importante avantaje pe care ti le ofera asigurarea de viata:

 

 

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.