Asigurari private de sanatate

Asigura-te ca esti sanatos!

Asigurarea de sanatate Signal Enterprise

Pe masura ce companiile se dezvolta si evolueaza, preocuparile legate de personal  precum si administrarea resurselor umane competente, productivitatea, retentia si stabilitatea fortei de munca joaca un rol din ce in ce mai important in atingerea obiectivelor fiecarei organizatii.

Pentru a raspunde provocarilor legate de productivitate, precum si de atragerea si retentia de personal specializat cu care se confrunta angajatorii, am creat Signal Enterprise: o solutie integrata de asigurare de sanatate de grup, care poate fi adaptata in functie de necesitati si care beneficiaza de toata expertiza Signal Iduna in domeniul asigurarilor de sanatate.

Signal Enterprise ofera companiilor solutii solide de imbunatatire a starii de bine a angajatilor si de canalizare in directia cresterii productivitatii.

Asigurarea de sanatate privata Signal Enterprise este un produs modular, care poate fi configurat in functie de caracteristicile grupurilor sau sub-grupurilor din cadrul unei companii. In egala masura, este dimensionat in functie de disponibilitatea financiara a clientilor nostri si poate fi adaptat anual pentru a raspunde nevoilor specifice.

Modulele de prestatii medicale disponibile in cadrul ofertei de asigurare de sanatate privata a Signal Iduna sunt:

Ambulatoriu

Spitalizare

Consultantii nostri sunt pregatiti pentru a realiza, impreuna cu reprezentantii companiilor, o evaluare detaliata a nevoilor de protectie care ar trebui acoperite de asigurarea de sanatate. Toate ofertele de asigurari de sanatate pe care le generam sunt personalizate, in functie de structura demografica si geografica a grupurilor, de profilul de risc si de necesitatile de acoperire.

Folosim modalitati avansate de calcul al riscului, bazate atat pe experienta noastra si a partenerilor nostri, cat si pe statisticile disponibile la nivel national. Propunem modele de raportare complexe care sa transmita permanent informatii transparente despre utilizarea asigurarilor de sanatate private si satisfactia asiguratilor nostri. 

Beneficiile oferite angajatorilor de asigurarea de sanatate Signal Enterprise:

Productivitate crescuta
Angajatii asigurati corespunzator au acces la servicii medicale de top in cadrul clinicilor, policlinicilor si spitalelor private din Romania.

Angajatul si angajatorul in castig
Potrivit Codului Fiscal (2016), prima de asigurare beneficiaza de avantaje fiscale pana in limita a 400 de Euro pe an pentru fiecare angajat, aceasta fiind integral deductibila la plata impozitelor si contributiilor sociale (atat din punct de vedere al taxarii venitului cat si din punct de vedere al impozitului pe profit).

Sprijinirea resurselor umane
Prin asigurarea de sanatate de grup se pot construi programe de beneficii atractive si eficiente din perspectiva costurilor, destinate recrutarii, retentiei si motivarii fortei de munca, pachetele putand fi diferentiate in functie de parametrii precum: statutul, vechimea sau productivitatea.

Adaptare la organigrama companiei
Nivelul maxim de flexibilitate si instrumentele noastre proprii ne ingaduie sa personalizam in intregime asigurarea dumneavoastra de sanatate Signal Enterprise, adaptand-o structurii organizatiei dumneavoastra. Astfel, putem crea pachete diferentiate in functie de statutul angajatilor in companie.

Management mai eficient
Asigurarea de sanatate Signal Enterprise elibereaza managementul de presiunea si obligatiile cerute de angajati in contractele colective de munca.

Beneficiile oferite angajatilor de asigurarea de sanatate Signal Enterprise:

Servicii medicale de inalta calitate
Asigurarea de sanatate Signal Enterprise ofera acces la o gama larga de specialisti si investigatii de ce mai inalta calitate si complexitate. Angajatii au acces la servicii medicale nelimitate ca numar si valoare in functie de acoperirile prevazute in contract. 

Retea vasta de furnizori de servicii medicale la nivel national
Reteaua de peste 600 de clinici partenere, ofera angajatilor posibilitatea alegerii furnizorului de servicii medicale oriunde in Romania.

Serviciu de programari
Asiguratii au la dispozitie un Call Center specializat si serviciu de programari telefonic, online sau prin intermediul aplicatiei Signal Care Assistant.

Decontare directa
Signal Iduna realizeaza decontarea directa cu furnizorii de servicii medicale din retea, singura grija a angajatului fiind aceea de a-si mentine starea de sanatate optima.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.

Cere oferta