Asigurari de accident

Asigura-te ca esti sanatos!

Asigurari de accident

In vreme ce accidentele nu pot fi evitate intotdeauna, consecintele lor financiare pot fi atenuate. Asigurarea de accident va ajuta sa va protejati angajatii de greutatile financiare rezultate dintr-un astfel de eveniment.

Riscurile acoperite de asigurarile de accident:

Cum functioneaza asigurarea de accident si care este utilitatea ei

Este imposibil sa te feresti de toate accidentele, insa te poti proteja de costurile acestora prin asigurarea de accident. Aceasta are rolul de protectie a asiguratului sau beneficiarii asigurarii prin acoperirea costurilor de care ai nevoie, conform contractului de asigurare.

La nivel de grup, asigurarea de accident poate cuprinde integral sau partial angajatii unei companii, in functie de criteriile stabilite de companie. Acest tip de asigurare poate include ca beneficiari unul sau mai multi membri din familie.

Asigurarea de accident functioneaza pe baza unei prime de asigurare si acopera cheltuielile necesare in momentul producerii evenimentului asigurat.

Cele mai importante avantaje pe care ti le ofera asigurarea de accident:

 

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.